A MézTúra: Édes Kincsek Házhozszállítása

Szerző: Pintér József
2023.09.27

Pintér József vagyok, a méz szakértője. Az a célom, hogy jobban megismerjék az emberek, így te is, mennyire különleges az édes méz és tudatosan használd is a mindennapjaidban 🙂

A MézTúra nem egy hagyományos túra, amire sokan gondoltak volna kezdetben. A MézTúra a mézek házhoz szállításának innovatív módja, ahol a mézek „túráznak” az otthonodba.

Mi is Valójában a MézTúra?

A MézTúra keretein belül minden vasárnap édes kincseket szállítok Budapest és környékére. Négyhetente, szombatonként pedig Székesfehérvár és Győr területén teszem ugyanezt.

A MézTúra Működése

A MézTúra során Budapestet négy részre osztottam, így a város minden részébe négyhetente érkezem mézekkel. Így tudsz tervezni, mennyi mézet fogyasztasz el egyszerre, nem kell aggodnod a méz megromlása miatt, és mindig tudod, mikor várhatsz rám a következő alkalommal.

Hogyan Tudsz Rendelni?

A rendelések felvétele és a szállítási részletek egyeztetése Messengeren, emailben, Viberen vagy telefonon történik. Pontos cím és telefonszám szükséges, hogy megtervezhessem az útvonalat és értesíthesselek a kézbesítés idejéről.

Személyes Kapcsolat a Termelővel

Nagyon fontosnak tartom, hogy személyes kapcsolatot teremtsek a fogyasztókkal, hogy információkat kaphassanak a mézekről, a méz gyűjtésének helyéről és a méz jótékony hatásairól. Ezen információk weboldalamon és YouTube csatornámon is elérhetőek videók és írások formájában.

Fizetés és Szállítás

A fizetés lehet utalással vagy kézpénzzel, és ha valaki nem otthon van a kézbesítés idején, megbeszélhetjük, hogy hova vigyem a mézet. Mindenkit tájékoztatok az érkezés időpontjáról, és fél órás intervallumot adok.

Összefoglalva:

A MézTúra egy személyre szabott, innovatív szolgáltatás, melynek segítségével a friss és finom mézek egyszerűen, kényelmesen eljutnak az otthonodba, miközben rengeteg hasznos információhoz is hozzájutsz a mézekről.

A Virágpor Csodás Ajándéka a Természettől

A Virágpor Csodás Ajándéka a Természettől

Ha egészséges, természetes étrendkiegészítőt keresel, amely tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal, akkor a virágpor tökéletes választás számodra. A virágpor vagy más néven méhpollen az egyik legértékesebb természetes termék, amit a méhek...

error: Content is protected !!